Billackering

Vi är en modern lackeringsverkstad som utför all form av billackering.Vi utför lackering av personbilar, bussar, lastvagnar och husbilar. Vi har även en avdelning för plastreparationer i vår verkstad, här utför vi de allra flesta typer av reparationer, allt från stötfångare, spoilers till strålkastare och andra plastdetaljer.Du kan även köpa lackmaterial för att kunna göra eget underhåll – vad sägs om möjlighet för att specialanpassa en kulör som matchar din lack till punkt och pricka? Hos oss hittar du allt du behöver för att lackera bilen och mycket mer.


Den nylackade ytan är fortfarande känslig och ska under de 3 första månaderna (vintertid 4 månader) endast tvättas med rikliga mängder vatten utan avfettnings- och tvättmedel. Högtryckstvätt ska undvikas under denna tid och därefter ska en distans på minst 30 cm hållas mellan munstycke och fordon. Likaså ska automattvätt, vaxning och lackskydd undvikas under denna tid.

Lackering av personbilar, lastbilar & bussar

Vi förfogar miljöriktiga lokaler där vi lackerar med den senaste tekniken.

Tack vare vår moderna och välutrustade verkstad kan vi lackera personbilar, tunga fordon, lastvagnar , anläggningsmaskiner , bussar och husbilar.Vi använder oss av lackmaterial från Glasurit och Standox.

Behöver du hjälp med transporter så hämtar och lämnar vi ditt fordon med vår transportbil efter dina önskemål.

Plastreparationer

I vår plastreparationsverkstad utför vi mer eller mindre alla typer av reparationer och plastdetaljer.

Vi har möjlighet att reparera stötfångare, strålkastare, spoilers, mc-delar mm. Vi återställer sprickor, bucklor och repor så pass väl att detaljen kommer att bli som ny.

Plåtverkstad

vår bilplåtverkstad utför vi plåtreparationer av alla typer, samt karosseriskador. Vi har totallösningen, oavsett om det är mindre skador, eller större reparationer efter t.ex. en djurkollision.

Dagens bilar rymmer alltmer teknik och nya material. Idag är bilar ofta tillverkade av specialstål, aluminium och kompositmaterial.

För att uppfylla miljökraven krävs också att all bilplåt ska om möjligt ersättas av begagnade originaldelar, om inte bilen har vagnskadegaranti.

Vi hjälper dig snabbt

Den senaste tekniken innebär att man idag kan fixa små repor och bucklor på den skadade detaljen utan att t.ex. hela stötfångaren eller dörren behöver lackeras.

Med denna kosmetiska reparation kallad spot repair kan vi erbjuda alla våra kunder ett fördelaktigt pris för att få skadan åtgärdad, dessutom går det mycket fortare – oftast blir vi färdiga på 1-2 dagar. Hos oss är det prisvärt, snabbt och enkelt att få reparationer och underhåll utfört.

Kontakta oss!