Borås Bilhandel AB

Boråsbilhandel AB drivs av bröderna Billy och Hasse Baker. Vi har lång erfarenhet av bilförsäljning och bilar har alltid varit vårat stora intresse. Tillsammans har vi funnits sedan 2013 på Verkstadsgatan 19 i Borås. Där hittar du alltid ett brett utbud av begagnade bilar av nyare årsmodeller, samt billackering, bilverkstad och bilvård.

Vi har tillsammans lång erfarenhet i bilbranschen och det har tagit oss till att vi idag kan erbjuda allt till din bil under ett tak.

Vårat kontaktnät gör att vi kan hitta din drömbil åt dig, även om den inte står i bilhallen just nu.

Affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda välservade bilar av nyare årsmodeller till mycket konkurrenskraftiga priser. Personligt och tryggt är två nyckelord för oss. Hos oss köper du bil under trygga former och bilköpet blir betydligt mer personligt än om du vänder dig till de stora bilhallarna.

Byt in din bil

Efter många år i branschen så har vi utvecklat en metod som gör det möjligt att ge dig som kund ett rättvist inbytespris redan innan vi har kollat på bilen. Kunden gör en rimlig beskrivning av bilen och vi ger en rättvis värdering. Detta har gjort det möjligt för många långväga kunder att kunna byta in sina bilar hos oss.