Bilrekond

Söker du professionell bilrekond utan att det ska kosta en förmögenhet? Då har du kommit rätt.Hos oss  får du en mycket noggrann och prisvärd bilrekond med hela 12 månaders garanti. Vi erbjuder även lackskydd med lika lång garanti. Vi ser till att din bil håller sig både säker och i gott skick. Bilrekond är ett ypperligt sätt att ta hand om bilen.

Vi vill gärna ta hand om din bil,välkommen att boka tid hos oss.

Nybilskänsla / värdeökning

För närvarande ligger pris på en total bilrekond på endast 2500:-.

Att få en bilrekond utförd med jämna mellanrum ger dig inte bara nybilskänslan tillbaka utan behåller även värdet på din bil mycket längre. Vidare är en bilrekond ett utmärkt sätt att snabbare få sålt sin bil till ett bättre pris då det ger en fräsch och lockande känsla. På så sätt sparar du både tid och pengar vid en eventuell försäljning då du med allra största sannolikhet snabbare hittar en köpare till en bil med nybilskänsla.
Borås Bilhandel erbjuder allt inom bilrekond inklusive lackbehandling.

Vid en total bilrekond går vi igenom din bil från grunden och får den att kännas som ny igen. Vissa av våra kunder känner knappt igen sin bil efter en total bilrekond då det innebär ett fullständigt ansiktslyft för din bil! En total bilrekond är det förmånligaste av våra erbjudanden inom bilrekond – du får helt enkelt allt du vill ha och lite mer därtill. Vårt mål är att din bil ska kännas fräsch och som ny.

Innehåll

Utvändig handtvätt: avfettning, schamponering/Sonax, fälgrengöring, högtryckssköljning och torkning.

Invändig rekond: dammsugning av kupé, tvätt av mattor, rengöring av bagageutrymme, husdjurs- och röksanering,  putsning av glasrutor, rengöring av paneler, dörrkarmar m.m, kemisk sätestvätt, läderimpregnering, plastbehandling m.m.

Motortvätt

Maskinpolering av karossen.

Vaxning av karossen.

Lackskydd med 12 månaders garanti.

Strålkastarglas

Vi kan reparera dina strålkastarglas om du fått dålig sikt eller blivit underkänd på bilbesiktningen. Repade, stenskottsblästrade eller dimmiga kan oftast återställas till nyskick!

Andra önskemål?

Givetvis kan vi skräddarsy en rekonditionering utifrån era egna önskemål. Vid beställning av helrekond kan du få denna tjänst genomförd helgtid även utöver ordinarie öppettider, detta helt utan extra kostnad.

Hör av dig för en överenskommelse som passar dina behov. Vi erbjuder flexibla och prisvärda rekondbehandlingar för din bil!